Whitepapers

In onze visie om te werken met een 'open keuken' past ook het delen van know-how.  In onze whitepapers informeren wij u graag over thema's die nauw betrekking hebben op uw debiteurenbeheer. Kennisuitwisseling in partnership met onze klanten maakt beide partijen sterker. Zo behalen we voor u het beste resultaat.

Hoe zit dat nu met die nieuwe btw-facturatieregels?

Sinds 1 januari 2013 gelden er nieuwe btw-regels inzake facturatie, maar tevens werden bepaalde regels ook al voorlopig opgeschort! Hoe zit dat nu? Wat is er al definitief van kracht en waarvoor mag u nog de oude regels toepassen?

Sinds 01.01.2013 moet elke factuur niet alleen een factuurdatum bevatten, maar tevens de datum waarop hetgeen gefactureerd wordt, plaatsgevonden heeft. Concreet zal dus op elke factuur een datum van levering vermeld moeten worden of bij diensten de dag waarop deze beëindigd zijn.

Download deze whitepaper

Hoe zit dat nu met die nieuwe btw-facturatieregels?

Ga met ons in zee

Wenst u meer te weten over onze diensten of wat onze procedures voor u kunnen betekenen, twijfel niet om een vrijblijvende afspraak te maken met de specialisten van Credit Management & Advice.

Contacteer ons

Volg ons