Whitepapers

In onze visie om te werken met een 'open keuken' past ook het delen van know-how.  In onze whitepapers informeren wij u graag over thema's die nauw betrekking hebben op uw debiteurenbeheer. Kennisuitwisseling in partnership met onze klanten maakt beide partijen sterker. Zo behalen we voor u het beste resultaat.

Contract op vodje papier

Onlangs was er veel te doen over een vodje papier waarop geschreven stond dat de één akkoord ging met de verkoop van aandelen aan een ander. Was dat wel geldig? Is het van belang of er al dan niet tijdig betaald werd?


Wat is het probleem?

Akkoord verklaard. Tijdens een bespreking op café gaat de ene ondernemer akkoord om iets, bv. aandelen, aan de andere ondernemer te verkopen. Voor alle zekerheid wordt het één en ander met de hand uitgeschreven op een velletje papier.
Terugkomen op het gegeven woord. Nadien wil de verkoper op zijn beslissing terugkomen. Geen probleem, zo’n vodje papier stelt toch niets voor, toch ?

Download deze whitepaper

Contract op vodje papier

Ga met ons in zee

Wenst u meer te weten over onze diensten of wat onze procedures voor u kunnen betekenen, twijfel niet om een vrijblijvende afspraak te maken met de specialisten van Credit Management & Advice.

Contacteer ons

Volg ons