Wat maakt ons uniek?

Als coördinatiecentrum van gerechtsdeurwaarders en advocaten onderscheiden wij ons van de klassieke incasso dienst. De impact en status van deze medewerkers van justitie, vertalen zich in een snellere betaling en een betere scoringsgraad.

Credit Management & Advice nv treedt voor u op als Single Point Of Contact en voorziet u via onze online-webtool van alle nodige info over uw dossiers.
Deze werkwijze laat u toe over onze schouder mee te kijken.
Hierdoor bekomen wij uw vertrouwen, een beginvereiste om met u een partnership op lange termijn uit te bouwen.

Is de aanpak van CREDIT MANAGEMENT & ADVICE naar uw debiteur toe niet te ‘hard’?


Door niet tijdig te betalen blijft de schuldenaar contractueel in gebreke.

De strikte deontologie waartoe advocaten en gerechtsdeurwaarders gebonden zijn en de frequente externe audits geven u als klant de garantie op een correct en professioneel optreden van Credit Management & Advice als uw financiële vertrouwenspersoon. 

Uw bonafide schuldenaars blijven in essentie klanten waarmee u een commerciële relatie aanging. Vanuit economisch standpunt is het optimaal om deze relatie ook tijdens ‘moeilijkere’ tijden in stand te houden.
Door de tussenkomst van Credit Management & Advice zullen uw klanten tot een oplossing willen komen. Wederzijds respect en een ongecompliceerde aanpak is hier de basis van succes.

Malafide debiteuren zullen versteld staan van de aanhoudende druk en de juridische argumenten waarmee hun dikwijls dilatoire protesten in de kiem worden gesmoord.

De wortels van het management van Credit Management & Advice liggen in de wereld van de gerechtsdeurwaarders en advocatuur. Dit heeft als voordeel dat zowel de theoretische kennis, de knowhow als de noodzakelijke veldkennis aanwezig is en ten volle in het voordeel van u, de klant, kan worden uitgespeeld.
Een vertrouwensband wordt opgebouwd met de u toegewezen professionele medewerker uit ons ervaren team.

Wat kan CMA voor u betekenen?

Ga met ons in zee

Wenst u meer te weten over onze diensten of wat onze procedures voor u kunnen betekenen, twijfel niet om een vrijblijvende afspraak te maken met de specialisten van Credit Management & Advice.

Contacteer ons

Volg ons