Waarom is CMA de beste in zijn vak?

Bedrijven en organisaties worden vandaag overrompeld door allerhande spelers op de incassomarkt.                Waarom is Credit Management & Advice de beste in zijn vak?

Waarom zijn we de beste in ons vak?

Dankzij 50  jaar gecombineerde ervaring van het management van Credit Management & Advice nv in het minnelijk en gerechtelijk incasso via advocaten en gerechtsdeurwaarders positioneren wij ons als een unieke en sterke speler binnen de incassosector. Door onze doorgedreven en complete minnelijke incasso procedure behalen wij de hoogst mogelijke recuperatiepercentages en onderscheppen wij ook in een vroeg stadium contestaties van uw debiteuren. In samenspraak met u lossen wij deze protesten in een minnelijke fase op, wat er voor zorgt dat geen dure en tijdrovende tegensprekelijke procedures voor de rechtbank moeten worden gevoerd.

Nadat onze ervaren advocaten positieve vonnissen hebben bekomen worden deze overgemaakt aan de territoriaal bevoegde gerechtsdeurwaarders. Deze gerechtsdeurwaarders laten uw belang als schuldeiser steeds primeren.
Een partnership met Credit Management & Advice betekent dat u kan rekenen op een gepassioneerd en ervaren team, dat als gezamenlijk doel heeft u de grootst mogelijke profit te bezorgen.

Our solution is your profit.

Ga met ons in zee

Wenst u meer te weten over onze diensten of wat onze procedures voor u kunnen betekenen, twijfel niet om een vrijblijvende afspraak te maken met de specialisten van Credit Management & Advice.

Contacteer ons

Volg ons