Efficiënt concept

CREDIT MANAGEMENT & ADVICE streeft úw doelstellingen na en gebruikt daarvoor een uniek concept. Dit vertrekt vanuit het beste uit 2 werelden: enerzijds incassobureaus en anderzijds gerechtsdeurwaarders- en advocatenkantoren.  We nemen de voordelen en sluiten de nadelen van hun eigenheid uit.

Aanpak van uw dossier 

Na aanlevering, aanmaak en bevestiging van uw dossiers start CREDIT MANAGEMENT & ADVICE de afgesproken procedure, waarbij met een cascade van brieven, mails en telefoons de druk op uw debiteur stelselmatig wordt opgevoerd.

Via onze online tools kan u elke actie opvolgen op de manier die voor u het best uitkomt. Onze ‘open keuken’ stelt u in staat om uw dossiers perfect op te volgen.  U krijgt een periodieke rapportering waarin u alle incassoresultaten en een stand van zaken vindt over uw volledige portefeuille.

Wekelijks krijgt u de geïnde fondsen doorgestort op uw financiële rekening, op de voor u optimale wijze.

Afbetalingsplannen (minnelijke schikking) worden door ons afgehandeld en bevestigd, binnen het kader dat u met ons hebt afgesproken.

Als we er ondanks alle maatregelen toch niet in slagen om uw dossier minnelijk geregeld te krijgen, worden met u de mogelijke volgende stappen afgewogen. Na een grondig onderzoek naar mogelijke insolventie of schuldenlast van uw debiteur adviseren wij u om een gerechtelijke procedure op te starten, het dossier in schuldbewaking te plaatsen of te sluiten.


Onze online software 

Naast ons human capital is onze ICT-infrastructuur van cruciaal belang in het realiseren van de doelstellingen.

Online toegang tot uw dossiers:
Via onze online tool krijgt u 24/7 toegang tot alle details in uw dossiers, zowel administratief als financieel.

Periodieke rapportering

Uit ons Business Intelligence systeem krijgt u op periodieke basis een uitgebreide stand van zaken over uw portefeuille. Duidelijk en ondubbelzinnig alle cijfers op tafel, zoals u het ongetwijfeld graag hebt.

(Hoeveel heb ik gerecupereerd?  Hoeveel dossiers werden behandeld? Welke bedragen? Wat?  Hoeveel? Wanneer? )

Ga met ons in zee

Wenst u meer te weten over onze diensten of wat onze procedures voor u kunnen betekenen, twijfel niet om een vrijblijvende afspraak te maken met de specialisten van Credit Management & Advice.

Contacteer ons

Volg ons