Over ons

Coördinatiecentrum van gerechtsdeurwaarders en advocaten, gespecialiseerd in minnelijke en gerechtelijke invorderingen. Betrouwbare partner sinds 1998.

Minnelijk en gerechtelijk incasso

Credit Management & Advice staat in voor het minnelijk en gerechtelijk incasso van uw openstaande vorderingen. Als coördinatiecentrum voor advocaten en gerechtsdeurwaarders fungeren wij als uw single point of contact. Doorheen al onze processen garanderen wij maximale transparantie en respect voor het juridische kader en deontologie waarbinnen wij opereren. Ons professioneel en gemotiveerd team zorgt voor een oplossing op maat. Ons uniek concept zorgt ervoor dat Credit Management & Advice zowel in de minnelijke als gerechtelijke fase zeer goed scoort. Met een jaarlijkse beoogde groei van 15% per jaar kijken wij er naar uit u, ook over de landsgrenzen heen, van dienst te mogen zijn.  Wat maakt ons uniek?

Waarom we resultaten halen die werken! 

Credit Management & Advice streeft úw doelstellingen na en gebruikt daarvoor een uniek concept. Dit vertrekt vanuit het beste uit 2 werelden: enerzijds incassobureaus en anderzijds gerechtsdeurwaarders- en advocatenkantoren.  We nemen de voordelen en sluiten de nadelen van hun eigenheid uit. 

Dankzij een juist evenwicht tussen persoonlijke aanpak en verregaande automatisering realiseren we een ‘kort-op-de-bal opvolging’, ook bij grote volumes.  Onze efficiëntie is gebouwd op de ervaring van jaren, bijgestuurd door een goede feedback van onze klanten. U bent als klant bij Credit Management & Advice geen nummer.  Daardoor verloopt de communicatie en de samenwerking vlotter en beter. En een betere samenwerking tussen u en uw incassopartner leidt tot betere incassopercentages. Onze transparantie in alles wat wij doen is voor u een garantie van vertrouwen.
Meer over onze aanpak

Ons sociaal engagement

Deontologie is voor Credit Management & Advice een zeer belangrijk issue. Een correcte, sociale en commerciële benadering van uw debiteuren is voor ons van cruciaal belang.   Meer over ons sociaal engagement

Ga met ons in zee

Wenst u meer te weten over onze diensten of wat onze procedures voor u kunnen betekenen, twijfel niet om een vrijblijvende afspraak te maken met de specialisten van Credit Management & Advice.

Contacteer ons

Volg ons