Internationale invordering

Uw buitenlandse klant neemt het niet zo ernstig met uw facturen? Ons internationaal netwerk van vaste partners kent de wetgeving, de gebruiken en de taal.

Een netwerk van vaste partners

Sterke exportafdeling of een sporadische buitenlandse klant? Lukt het bij u ook niet altijd om alle facturen van buitenlandse debiteuren netjes op tijd betaald te krijgen?

Via ons netwerk van vaste partners staat overal ter wereld een expert tot uw dienst die de lokale taal, de gebruiken en de wetgeving kent als zijn broekzak. U kan ook voor uw internationale invorderingen alles via uw dossierbeheerder bij Credit Management & Advice laten verlopen.  Hij of zij coördineert, communiceert en blijft uw enige contactpersoon. Simpel.


Procedure   

In nauwe samenwerking met uw dossierbeheerder onderneemt onze buitenlandse collega de juiste stappen om uw internationale invordering zo snel als mogelijk te regelen.

Afhankelijk van de nationale wetgeving en de gebruiken in het land van uw debiteur wordt een procedure uitgetekend die u de grootste efficiëntie garandeert.

Ga met ons in zee

Wenst u meer te weten over onze diensten of wat onze procedures voor u kunnen betekenen, twijfel niet om een vrijblijvende afspraak te maken met de specialisten van Credit Management & Advice.

Contacteer ons

Volg ons