Minnelijke invordering

Een uitgediepte minnelijke invordering werkt tijd- en kostenbesparend.  Dit is onze focus. Zo vermijdt u onnodige gerechtelijke procedures en wordt de relatie met uw klant beschermd en ontzien.

Onze focus

De focus van ons concept ligt op de minnelijke invorderingsprocedure. Een doorgedreven minnelijke invordering werkt tijd- en kostenbesparend, omdat gerechtelijke procedures op die manier vermeden worden.

U kan vertrouwen op onze ervaring om op basis van uw wensen een minnelijke procedure uit te werken, die naadloos aansluit bij de interne procedure van uw debiteurenbeheer.


Procedure  

Een efficiënte mix van aanmaningen per brief, telefonisch of per mail wordt op uw maat samengesteld. In een cascade van acties wordt de druk naar uw debiteur opgevoerd, waarbij de strikte deontologie voor u een waarborg is dat uw imago nooit wordt geschaad.
Deze aanmaningsbrief gaat uit van gerechtsdeurwaarders of advocaten. De impact en de autoriteit zijn aanzienlijk hoger dan deze van de klassieke incassokantoren. Dit resulteert voor u in een beter incassopercentage en u beschikt vlugger over uw fondsen.

Bovendien worden steeds maximale onderhandelingen met zaakwaarnemers gevoerd met als doel betwistingen te filteren en minnelijke regelingen te treffen. (insolvabiliteit, collectieve schuldenregelingen, minnelijke aanzuiveringsregeling, sterfgevallen, ambtshalve schrappingen, tussenkomst OCMW's, voorlopige bewindvoeringen enz.)
Onze procedures zijn gericht op maximale recuperaties en problemsolving.

Kan een minnelijke invordering uiteindelijk toch niet succesvol worden afgesloten, dan adviseert Credit Management & Advice u over mogelijke verdere stappen zoals schuldbewaking of een gerechtelijk traject.

Internationale invordering

Uw buitenlandse klant neemt het niet zo ernstig met uw facturen? Ons internationaal netwerk van vaste partners kent de wetgeving, de gebruiken en de taal.

Lees meer over internationale invordering

 

Ga met ons in zee

Wenst u meer te weten over onze diensten of wat onze procedures voor u kunnen betekenen, twijfel niet om een vrijblijvende afspraak te maken met de specialisten van Credit Management & Advice.

Contacteer ons

Volg ons