Gerechtelijk traject

Niet alle vorderingen worden in de fase van de minnelijke invordering betaald. Is een gerechtelijke procedure aangewezen?  De ervaring en de expertise die CMA in huis heeft is voor u een belangrijk voordeel. Zo kijken we grondig de haalbaarheid na en geven u een eerlijk advies.

Uw factuur onbetaald?

Blijft uw factuur ook na de minnelijke invordering onbetaald ?
Soms is de gerechtelijke invordering de beste procedure om toch nog betaling te krijgen.
Credit Management & Advice werkt hiervoor samen met advocaten en gerechtsdeurwaarders in alle gerechtelijke arrondissementen van het land.
Alle partners werken op hetzelfde informaticaplatform. Dit werkt efficiënter en is voor u kostenbesparend.
Credit Management & Advice zorgt voor het volledige beheer van het dossier. Dat is niet alleen makkelijk voor u, maar het heeft als bijkomend voordeel dat alles snel en accuraat verloopt.
De aanpak van CMA is gericht op resultaten, niet op eindeloze procedures.

Voordelen

  • Risico : we bekijken de haalbaarheid grondig en geven u een eerlijk advies
  • Transparantie: Credit Management & Advice werkt met open keuken. Via onze beveiligde website bent u steeds als eerste op de hoogte van de vorderingen in uw dossiers.
  • Kennis: de juridisch opgeleide medewerkers van Credit Management & Advice leggen u haarfijn uit wat er met uw vordering gebeurt.
  • Snelheid: Credit Management & Advice is uw single point of contact van bij de dagvaarding tot aan de uitvoering van het vonnis. De behandelingstijd van uw vordering wordt hierdoor gevoelig ingekort.

Resultaat

Onze jarenlange ervaring, de degelijkheid van ons netwerk van advocaten en gerechtsdeurwaarders en de snelle doorstroom van ontvangen gelden naar u zorgen ook in de gerechtelijke procedure voor het best mogelijke resultaat.

Gerechtelijke invordering : de resultaatgerichte aanpak van CREDIT MANAGEMENT & ADVICE is uw voordeel

Solvabiliteitsrapportering

Het vroegtijdig detecteren van negatieve solvabiliteitsindicatoren zorgt ervoor dat u niet opgezadeld wordt met hoge, niet recupereerbare, kosten en erelonen van gerechtsdeurwaarders en advocaten. Doorheen de processen in zowel het minnelijk als gerechtelijk incasso van Credit Management & Advice wordt hier actief aandacht aan besteed. 


Wilt u weten wat CMA hierin voor u kan betekenen?

 

Ga met ons in zee

Wenst u meer te weten over onze diensten of wat onze procedures voor u kunnen betekenen, twijfel niet om een vrijblijvende afspraak te maken met de specialisten van Credit Management & Advice.

Contacteer ons

Volg ons