Blog

Opmerkingen of vragen over deze blog, laat het ons weten.

 

Credit Expo 2017 in Gent

Credit Expo 2017 in Gent

Op 19 oktober 2017 is Flanders Expo in Gent de place-to-be voor elke professional die met credit management aan de slag is.  Dan wordt de vakbeurs voor Credit Management in België georganiseerd.

U krijgt er een mooi overzicht van de Belgische markt voor Credit Management en daaraan gerelateerde producten en diensten. U krijgt inzicht in alle mogelijke oplossingen om kredietrisico’s te minimaliseren en uw inkomende cashflow te versnellen zonder klantrelaties onnodig onder druk te zetten.

Credit Management & Advice zal er zijn unieke concept en zijn uitgebreid dienstenpakket voorstellen. U ziet in korte tijd wat er in de markt speelt en kunt een goede vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders.

Op 1 dag krijgt de bezoeker een overzicht van innovatieve producten en diensten op het vlak van:
• debiteurenbeheer
• kredietinformatie
• kredietverzekering
• factoring
• outsourcing
• software en (elektronische) facturatie.

Credit Expo is gratis toegankelijk voor eindgebruikers en beleidsbepalers ten aanzien van oplossingen op het gebied van Credit Management.

Contacteer Credit Management & Advice voor uw toegangscode.
CMA verwelkomt u graag op hun stand.  Een gesprek over uw wensen of doelstellingen kan uiteraard ook in uw of onze kantoren.

Meer weten? Advies nodig?

Wenst u meer te weten over een van onze blogs of onze diensten, twijfel niet om ons te contacteren.  We maken graag tijd voor u.

Maak een afspraak

Volg ons